Baby sove Tips – fodring i løbet af dagen

Hver forælder til en nyfødt vil uundgåeligt beskæftige sig med mange søvnløse nætter. Babyer, har naturligvis mange behov, og når de vågner i natten de vil græde for deres mødre. En af dine vigtigste opgaver som forælder er at etablere gode sovevaner i dit barn. Hvert barn skal igennem en overgang hvor han tilpasser i at sove med sin mor til at sove på sin egen. Dette er en naturlig overgang selvfølgelig, og tager noget tid, men der er ting du kan gøre for at fremskynde processen. Ikke blot vil dette hjælpe dit barn udvikle bedre søvn vaner, det vil tillade dig at få nogle meget tiltrængt hvile.

Mange baby sove tips findes, og alle forældre ville være klogt at forskning mange forskellige baby sove tips. Det er vigtigt at huske, men ingen baby Søvnsystem tip bør overvejes faste regler. Som en forælder, dine instinkter kender bedst, og når du er i tvivl med hensyn til baby sove tips minde dig selv om dette faktum. Mange første gang forældre oplever usikkerhed med hensyn til om deres beslutninger og strategier er korrekte, og mens du ikke bør være uvidende, bør du altid se baby sove tips gennem linsen af jeres egne forældres instinkter.

Nu, en ting du bør overveje når du forsøger at få din nyfødte sove bedre om natten er hvad hans fodring vaner. Oftentimes barnet vil være aktive og ellers travlt i løbet af dagen, og vil ikke gøre en masse for fodring. Problemet med dette, er naturligvis, at han så vågner du gentagne gange troede nat for fodringer. En god teknik, så, for at få din baby til at sove bedre om natten er at “tank” i løbet af dagen. Prøv at fodre alle tre timer om dagen. Dette vil ikke blot sikre, at du barnets appetit er tilfreds for natten, men vil skabe en vigtig tilknytning: du ønsker dit barn at knytte fodring med dagtimerne. Hvis dit barn vågne op om natten for en fodring, forsøge at få ham til at gøre en fuld fodring første gang han vågner. Hvis du ikke gør dette, opfordre du ham til at “snack” hele natten – dvs. vågner du op hver par timer.

Igen, det er vigtigt at forstå disse baby fodring tips ikke bør tages, som hårde og hurtige regler, men snarere som vejledning. På en generel måde ønsker du at oprette både dagen og sove foreninger for dit barn. Du vil have ham til at knytte fodring og spille med noget, der sker i løbet af dagen, og Vuggeviser og bade som noget, der sker om natten før sengetid. Ved at gøre dette du lette overgangen mellem søvn og vågenhed, som er det ultimative mål med hensyn til at sætte dit barn i seng let. Hvis dit barn ikke vil imidlertid foder hver tre timer, ikke tvinge ham. På samme måde, ikke tvinge en fuld fodring, når du vågner ham om natten. Snarere tænker på det store billede: ved at oprette generelle vaner og foreninger for dit barn, du vil sikre en forhastet og sund søvn udvikling.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.