Maksimere din eksponering – skrive artikler, der henvises til dit websted

Alvorligste virksomheder allerede har deres hjemmeside og kører, uanset om de har en lille placering af meddelelseslager eller strengt sælge deres produkter eller tjenester online. I dag, er at have en hjemmeside næsten et krav. Når du har din hjemmeside, kommer verden ikke til at vide du eksisterer; Du skal fremme din hjemmeside selv. Efter alt, du lægger i al tid og indsats i starter op en hjemmeside, ikke at nævne prisen, nu er det op til dig at sørge for det hele betaler sig. Ikke alene har du styre trafik til din hjemmeside, men du også nødt til at gøre besøgende til kunder. Du skal have noget at tilbyde dem at konvertere besøgende til kunder og holde dem kommer tilbage. Kunderne kan altid generere flere forretninger gennem ord i munden og fungerer som din egen personlige marketingfolk.

En afgørende måde at holde kunder og potentielle kunder, kommer tilbage er at skrive dine egne artikler, der henvises til dit websted for maksimal eksponering. Der er mange gratis hjemmesider hvor du kan skrive og sende artikler omkring din hjemmeside og hvad dit websted kan gøre for andre. Først, hvis du ikke er en erfaren forfatter, tage sig tid til at lære at skrive artikler. Indsamle et par tips aldrig gør ondt. Hvis du ikke har tid, men har de ekstra finanser, kan du vælge at leje en forfatter eller forretning at skrive artikler og sende dem til dig. Selv om det er mest praktisk, kan det vise sig for at være ganske dyrt i sidste ende.

Her er nogle tips om, hvordan du kan maksimere din eksponering ved at skrive artikler henviser til dit websted:

1. Vælg et bestemt produkt, service eller opdatering, du vil skrive en artikel. Holde alle artikler mellem 75 og 1200 ord. Skrive i lægmand vilkår og undgå alle de lange tekniske og videnskabelige mumbo jumbo. Holde sætningerne, kort og til punktet. Holde stk. kort og begrænset til et emne. Du skal ikke begynde at skrive om, hvor stor din ærter er i et afsnit og begynde på din store gulerødder i samme punkt. Hvis du sælger grøntsager og ønsker at skrive om dine grøntsager, give ærterne og gulerødder der ejer stk..

2. det er vigtigt at uploade nye materiale. Det tager ikke lang tid for en artikel at gå forslidt. Du ønsker at holde nyttige og originale oplysninger kommer på en regelmæssig basis. Du skal bevise, at dine gæster, du kører der stadig og aktiv hjemmeside. Hvis du skrev din sidste artikel i oktober 2004, så synes din hjemmeside at være upålidelige eller forladte. Holde dine kunder og alle dine potentielle kunder up-to-date og forsyne dem med gratis oplysninger, ikke ville de kunne finde andre steder.

3. Tænk på hvordan dit nye artikel vil gavne din kunder. Prøv at skrive nogle “how-to” artikler. Mange mennesker er mest interesseret i artikler. At hjælpe dine kunder med at finde ud af, hvordan de vil drage fordel af din artikel vil tjene dig respekt og tillid du fortjener og hvorfra du kan fortjeneste. Troværdige virksomheder skabe loyale kunder.

4. Hvis du vælger ikke at skrive en artikel, du kan dykke ned i artikler, tips, udtalelser eller boguddrag skrevet af andre mennesker på websteder og e-zines og kopiere og indsætte dem på dit websted. Husk på, skal du have forfatterens eller hjemmesiden ejerens tilladelse til at gøre så på forhånd. Selvom det ikke er noget at gøre på en regelmæssig basis, kan det være rart fyldstof til din hjemmeside. Altid være sikker på at vælge artikler med det indhold, der vedrører din hjemmeside.

Det er dit job at skrive noget, dine kunder ønsker at læse og holde dem komme tilbage efter mere. Opdatere din hjemmeside på en regelmæssig basis er en fantastisk måde at lade kunderne vide, at du er der. Ved tendens til din hjemmeside på en regelmæssig basis, lade du dem vide, at du ikke har opgivet dit indlæg. Du kan også holde kunderne kommer tilbage til dit websted ved at tilbyde månedligt tilbud. Prøv at tilbyde attraktive incitamenter såsom gratis fragt måned, gratis gave måned, rabat måned eller købe en få en gratis måned. Det er op til dig at tilbyde dine kunder incitamenter til at vende tilbage til dit websted.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.